aimitenniinmullaonheikothermot, häh häh?

Ensinnäkin, postauksen soundtrack:

Ja sitten itse asiaan:
Mä oon jotenkin varma, että oikeasti tänään on maanantai, vaikka kalenteri ja muu maailma yrittää kovasti sanoa, että ei ole, tänään on torstai. On meinaa sen verran huono päivä ollut. Tai ei huono mutta maanantai-juttuja on tapahtunut. Vihdoin ja viimein sain luuni hinattua kotiin. Olin kirjoittanut jopa lapullekkin, mitä mun piti hakea, mitä mun piti tehdä ja mitä mun piti ostaa kaupasta. Kirjoittanut lapun, tajuatteko miten järjestelmällinen ihminen oikein olen? Noh. Yleensä, normaalista ihmisistä kun on kyse, lapusta luetaan ne jutut mitä pitää pitä tehdä. Teinkö minä sen? En. Ja lappu pidetään mukana menossa. Teinkö mä niin? En.

Mun piti hakea vähän vaihtovaatteita kotoa. Olen kulkenut samoissa rääsyissä viikon (värikynät). Puin päälleni uudet vaatteet, mutta unohdin tottakai ottaa mukaan lisää vaatteita. Huoh. Minun piti ottaa lyijykynä lauantain tenttiä varten. Unohdin. Se luki siinä lapussa ja unohdin sen. Lapussa luki myös, että ota mukaan Paypal-salasanat. Mun pitää katsokaas tilata eräs elämää tärkeämpi juttu Ebaysta. Noh. Tiesin, että otin salasanan mukaan Suomeen. Ja olen aika varma, että otin sen myös takaisin sieltä. Soitin äidille, ja kysyin onko hän nähnyt mun PayPal-salasanaa. Johon äiti vastasi, että mikä? Selitin mikä se on. Aijaa, missä se salasana on. ”No yhdessä muistiinpanoista revityllä sivulla jossa on hirveesti paskaa kirjoitettuna ja sitten siinä on mun se salasana..” ”Eli joku ihan random paperinpalanen, joka näyttää roskalta.. ja sä luulet, että jos se olisi täällä, se olisi edelleen siinä lattialla, eikä esimerkiksi roskiksessa?” ”Niin.. ” No äiti lupasi katsoa jos se on kotona. Sanoinkin hänelle, että olen varmasti laittanut sen jonnekkin ”fiksuun” paikkaan.

Tiedättehän, ne ”fiksut” paikat. ”Fiksun” paikan määritelmä on about paikka joka on mielestäsi todella fiksu paikka säilyttää jotain (esim tunnareita), mutta kuitenkin iiiiiihan eri paikka, kun missä niitä oikeasti säilyttää. Esim. Jossain tietyssä kipossa. No. Sen jälkeen kun olin kääntänyt kämppäni ylösalas (ihan oikeasti siis, revin kaikki paikat ylösalas kirjaimellisesti) aloin miettimään, että mitä mulla oli mukana Suomessa, jonka väliin olisin ”fiksusti” laittanut salasanani. *Lyhyehkö paussi* Kirja! Mutta missä se fakin kirja on, mikä oli mukana?Eikun kääntämään kämppää ylösalas taas vaihteeksi. Kunnes sanoin itselleni, että nyt Marianne rauhoitu! Missä normaalit ihmiset säilyttävät kirjoja? *toinen lyhyehkö paussi* Hetken mietin vastausta. Kirjahyllyssä!! No eikun katse kirjahyllyyn ja avot! Siellähän se kirja olikin, kauniisti omalla paikallaan, aakkosjärjestyksessä geen kohdalla. Ja kirjan välissä salasanani. Ehdin tuon tuokion aikana saada sellaisen itkupotkuraivarit, kun luulin toisen kerran hävittäneeni salasanani. Ja nyt sitten vituttaa se tajuton sotku, jonka jätin jälkeeni. Jonka minun itse pitää siivota, kun menen kotiin seuraavalla kerralla.

No lähdin sitten pyöräilemään kohti ruokakauppaa. Minulla on sellaiset, sanoisinko lievästi rasittavat LED-lamput pyörässäni. Jotka pitää irroittaa, kun pyörän jättää jonnekkin (tiedättehän, kaikki joka vaan irtoaa pyörästä jotenkin salakavalasti menee jonkun idiootin mukana.. yleensä koko pyöräkin..) ja sitten laittaa takaisin, kun ollaan pimeällä liikenteessä. En tiedä muista paikoista, mutta täällä Örebrossa saa sakot, jos ei ole lamppuja pimeällä ja poliisisetä tulee koputtamaan selkään että soo soo. No siinäs sitten ensin sekoilen niitten lamppujen kanssa kun olen menossa sinne kauppaan. Otan ne pois siellä kaupassa ja lisäksi myös sen uuden pyöräkorin (jee! ihanaa, vihdoinkin pyöräkori!!) tulee mukaani. Rasittavaa, eikä todellakaan smooth, kun on kyse minusta, vaan tämä kestää. Silmäni nykivät aika reippaasti jo, mielessäni lasken miljardiin. Huomaan, että se fakin lappu jäi jonnekkin sinne sotkuuni (siinä oli myös se ostoslista). Soitan Ändille ja kysyn, että mitä makarooneja ostetaan makaroonilaatikkoon. Ja jätkällä on munaa mennä sanomaan, että makaroonit ovat niin overrated (en ole 2.5 vuoteen tehnyt mitään makarooneista.. missä se käy syömässä, kun mä mukamas teen sen ruuan?) ja tylsiä, että hän haluaa jotain muuta. Ja hän on jo ostanut risonia.

Ja mä vaa mikä vitun risoni? Voiko sitä syödä? (näköjään voi…) Olin siinä vaiheessa jo niin kilareissa ja nälissäni ja kysyin sitten mitä muuta tarvitaan. Johon Ändi vietti vaan pienen ikuisuuden ajatellessa ja sanoi, kermaa ja tomaattipureeta ja sitten kuulin vaan ”Emmä tiiä mitä muuta tarvitaan..” ja sen jälkeen kuului vaan tööt tööt tööt. Se pisti siis luurin mun korvaani!! No hengitin syvään ja laskin kuuteenmiljardiin ja samalla yritin viiden neliön kokoisesta kaupasta löytää tomaattipureeta. Löysin, 10 minuutin jälkeen. Sitten ajattelin, että hermoni tarvitsevat jotain hyvää, esim suklaata. Ja näin suuren joulusuklaa-pöydän, jossa oli vielä isot laput, että joulusuklaata!! Ajattelin, että tottakai alennuksesta, koska joulu oli about viime vuonna ja nyt ollaan jo melkein tammikuun puolessavälissä ja niin pois päin. NOT! 70 kruunua jostain Aladdin-rasiasta. Tack och adjö. Ihan oikeasti. Perkele. Joten ostin vaan sen kerman ja tomaattipureen. Ja lähdin ulos taas kerran laittamaan kiinni niitä vitun lamppuja ja koria siihen vitun pyörään ja pyöräillä vitun kotiin.

Onneksi makaroonilaatikosta tuli sentään hyvä. Olin jo henkisesti valmistautunut siihen, että se olisi jotenkin lentänyt lattialle uunista ottaessa tai jotain muuta. Olen jo rauhoittunut muutenkin. Parempaa ruokaa, parempi mieli. Tai jotain sellaista. Ja loppuilta on sujunut melko leppoisasti.

Niin, että onko tänään maanantai? Vai häh? Kädet ylös kaikki, jonka mielestä maailmankaikkeus vittuilee meille? Eikä kai vaan ainoastaan mulle? Eikai?

PS. Ändi ei laittanut luuria korvaani, vaan puhelu vaan katkesi. Heh. Ai miten niin mulla on heikot hermot.

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.