päivän sponttaanit ajatukset ja ihmettelyt

Miksi, siis miksi minulla on aina sormenjälkiä lukulaseissani? Kuka niitä oikein kähmii koko ajan? Ja miksi hukkaan sen ainoan puhdistusrätin jota minulla on … koko ajan? Viimeksi taisin nähdä sen jossain nurkassa mun sohvan takana. Mitä se siellä tekee? Kuka on syyllinen?!? (En suinkaan minä.)

Miksi kaikki siivoamiset, ruuanlaitot, vaatteiden pyykkäminen, puhdistaa vessanpönttöä hammasharjalla, nuolla lattia puhtaaksi on paljon hauskempaa, kun opiskelu? Ja miksi opiskelut menevät sikahyvin yhtenä päivänä (yli 100 sivua ja megasti muistiinpanoja) ja surkeasti päivää sen jälkeen (10 sivua so far ja muistiinpanoissa lukee: remember to kill oneself after january 14th…)

Siis tämä video. Mitä ihmettä tapahtui. Mitä veditte Bowie ja Jagger? Ja mitä tämä teki Family Guyssa? Eivätkö he halua, että minä katson sarjaa? (En kyllä katsokaan..)

Ändi, nostaa katseensa ohjelmointikirjastaan, jota hän on lukenut monen monta tuntia, ja totetaa: ”Mun piti katsoa mitä kello on. Katsoin kirjan oikeaan alakulmaan.. ” Aimintenniinnörtti? Siis jos ette tajunneet, tietokoneissa on aina (yleensä) tuolla oikeassa alakulmassa kello.. Ja siitä se ajatus sitten lähtikin! Kello oikeaan ala-kulmaan, kirjaan siis. Kelatkaa nyt, ei tarvitse nostaa päätänsä sieltä kirjasta ollenkaan, katsoakseen mitä kello on. Saanko patentin tälle idealle? Miten on, Patentti- ja Rekisterihallitus? Voinko saada? Please? Ja hän (siis minä) tuli tunnetuksi kirjakellon keksimisestä. Oujee, se näyttäisi mahtavalta ceeveessä!

Ja sitten lopuksi hieman tuulista. Tiedättehän sen pienen puuskan, joka vieraili teillä siellä Suomessa joulun aikoihin? Tai siis meillä, olin silloin Suomessa. No sitähän kutsuttiin Tapaniksi. Kuitenkin ruotsalaiset eivät olleet meidän kanssa ihan samalla linjalla, vaan heidän tuulen (siis tämä sama tuulenpuuska) nimi oli Dagmar. Siis kaksi eri nimeä samalle tuulelle. Jos USA:ssa tai jossain on pienenpieni puuska (tornaado  tai whatever) sillä on yksi nimi. Ja se puuska tunnetaan juuri sillä yhdellä ja samalla nimellä koko maailmassa. Joten. Miksi USAn puuskat ovat ýksinimisiä, ja täällä Pohjoisessa jokainen maa kutsuu samaa tuulta viidelläsadalla nimellä? Vai tulisiko siitä tappelu, jos kaikki nimet ovat ruåtsalaisiaish?? Onko kyse siitä Suomi? Onko? Ruotsiin iskeytyy (tai on jo kai iskenyt jo) Emil-myrsky. Suomessa sen nimi kai on Aino. Ettei vaan tarpeeksi muistuttaisi toisiaan :D

Ja sen enempää en ole tänään ajatellut tai ihmetellyt mitään. Paitsi sitä, miten tajuttoman hyvää guacamolea oikein teen. Mutta sepäs onkin ihan toinen tarina, jonka kerron toisena päivänä. Mitä te olette ihmetelleet tai miettineet tänään? Aiheuttiko jokin herneen menemisen nenään tai suuren kysymysmerkin päänne päälle?

PS. Juu yksi asia näin ennen julkaisemista: MIKSI EN IKINÄ OPI ETTÄ CHILIN KÄSITTELYN JÄLKEEN ON FIKSUA PESTÄ KÄDET, EIKÄ VARSINKAAN OLE FIKSUA ENNEN PESUA TUNKEA NIITÄ SORMIA NAAMAAN? argh!

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.