c-vitamiinia, sci-fiä ja opiskelua

Olo on huomattavasti enemmän perseestä tänään, kun eilen. Tämä voi johtua siitä, että jaksoin lukea jopa kolme kappaletta eli yhteensä noin 105 sivua. Aika mahtava suoritus itseltäni, jos minulta kysytään, sillä aihe ei kiinnosta minua melkein ollenkaan: Organisaatio ja johtaminen. Siis kyllä, nyt on aika tehdä se tentti, jonka ilmottautumisen missasin syksyllä. Ai että tuosta huonosta muistista saa kärsiä!

Aamupalaksi tänään kaksi paahtoleipää kananmunilla ja Kallen kaviaarilla. Om nom. Ja c-vitamiini shotti (veriappelsiini-tuoremehu – kirpeetä!) Nyt takaisin kirjan ääreen. Tai no ensiksi katson Stargate: Atlantiksen (koska sattumoisin satuin pari päivää sitten avata telkkarin, ja sarja alkoi uusintana juuri silloin!) Nyt jos vielä saisi jostain kahvia. En vieläkään voi ymmärtää sitä, että annoimme kahvin loppua. Ja aamulla tehtyäni viimeisen kupin, Ändi veti siitä vähintään puolet. Se ei oikein ole koskaan ymmärtänyt, millainen monsteri musta tulee, jos en saa päivittäistä kofeiiniannosta (väh. 3 kuppia). True Story.

Noniin. Let the opiskelumaratooni begin again!

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.