viikon ihanat: tuoksuja, isänmaantoivoja, gaga-inspiraatiota jne.

Viikon ihanat on ollut pienellä ns joulu-talvilomalla, koska en ole ehtinyt jaksanut surffailla ympäri interwebsiä ja kehitellä jotain ihanaa mistä raportoida. No tässä vuoden ensimmäinen versio, hieman maustettu kritiikillä ja valituksella: 

Uusin rakkauteni (tai aika vanha itseasiassa) on L’Occtainen tuotteet. Olen aivan rakastunut heidän käsirasvaan ja nyt löysin äidin hyllystä tätä luumukukka-hajuvettä. Ja se on siis niin aivan ihanan mieto ja ihana tuoksu. Nyt mietin, että miten mä saisin äitini ”unohtamaan” tämän tuoksun, jotta voisin pölliä sen mukaani Ruotsiin? Tai jos se ensi kerralla Suomessa oltaessani jotenkin ”eksyisi” ”vahingossa” matkalaukkuuni? Siis. Niin. Ihana. Tuoksu! Ah!

Isänmaan Toivojen uusinnat telkkarista! Ihan paras (suomalainen) sarja ikinä!

Tahdon ihan oikeasti kokeilla Roller Derbya. Mutta näyttää siltä, että lähin paikka on kai Tukholma, missä sitä voi harrastaa tai muut vaihtoehdot ovat perustaa oma joukkue (voiko näin muka muka tehdä?) tai sitten muuttaa takaisin Helsinkiin. Miten nämä kaikki vaihtoehdot tuntuvat liian haasteellisilta jaksamisen ja lompakon suhteen? Mutta olisiko vähän kivaa niinku?

Missä lumi? Ja miksi tämä sää on jotenkin ihan omituinen nyt, sataa, tuulee, pakkasta, lunta, jäätä, plussa-asteita, sataa, tuulee, paskaa.. Outoa. Ei ehkä tosiaan niin ihanaa. Mutta ihanaa, että voin pyöräillä tässä kelissä ja sain jopa pyöräkorinkin! Wiie!

Olin näköjään suhteellisen kiltti viime vuonna, koska sain ihan kiitettävästi lahjoja. En ole kuitenkaan ajatellut tehdä mitään katsokaa nnttss ntttsss mitä sain joululahjaksi-postausta. Ehkä mainitsen joskus jotain mitä sain. Joskus juhannuksena. Kyllästyin kyllä niin tajuttomasti kaikissa blogeissa olevista nnnntttss nttttss tätä sain nänänänänä – postauksista, joten jätin sen tekemättä, vaikka se kävi kyllä mielessä.

Kynsisormukset jotka tilasin sata vuotta sitten (kuukausi pari sitten) Ebaysta. Puf kirjoitti näistä ja oma tilaukseni oli vetämässä ja maksettuna noin minuutissa. True story. No tänään ne tulivat vihdoin ja viimein. Ja kyllä ne aika mageat ovat. Ja päässä soi: Rah, rah, ah, ah, ah. Roma, roma, ma. Gaga. Oh la la. Want your Bad Romance. Etsimällä gaga ring:iä (tai nail ring) Ebaysta löytää, hintaa n. $1.5. Not paha. Paha on tuo kuvani. Pyydän teitä ignooraamaan tämän meikittömän kuvan minusta. Olen ollut naama kiinni kurssikirjoissa koko päivän ja olen tulossa kipeäksi. Joten en ole poistunut asunnosta. Paitsi sekunniksi pihalle haukkaamaan raitista ilmaa.

Viikon surkeimmat:
Koti-ikävä ja hirvittävä määrä tenttejä ja muuta skeidaa. Ja töitten etsiminen sujuu nii-iin huonosti. Eikö siellä tosiaan ole ketään, joka haluaisi palkata mut? Olen edelleenkin ihan paras tuntemani ihminen! Jos saan sanoa? Saan, sillä tämä on minun blogini.

2 vastausta artikkeliin “viikon ihanat: tuoksuja, isänmaantoivoja, gaga-inspiraatiota jne.

  1. ihan järjettömän siistit sormuxet! mun lempparituoksuja ever on l’occitanen (eli lokki-kaupan) cherry blossom. <3 ___ <3

    Tykkää

    1. Joo niin on, siksihän ne klikkasinkin kotiin minuutissa ^^ Ah, se on kanssa mun most wanted listalla, just nyt mulla on se Body Shopin versio, joka on aikast ihana myös :)

      Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.