sarjafanin tunnustukset

Löysin aivan mahtavan listan, joka on kun tehty minulle. Joten eikun asiaan, siis sarjat!

Sarja, jota ei koskaan olisi pitänyt lopettaa?

Freaks and Geeks. Siis miksi? MIIKSIII? Ja Firefly.

Sarja, jota toivot, että useampi ihminen katsoisi? 

The IT Crowd, hysteerisen hauska brittikomedia nörteistä yhden firman IT-osastolta. Siis niin hauska! Tai Freaks and Geeks. Aina Freaks and Geeks.

Suosikkisi tämän kauden uusista sarjoista?

American Horror Story!! Huippu! Tai Game of Thrones.

Kaikkien aikojen lempisarjasi?

Voi apua! No sanotaan, että X-files. Se on edelleenkin mahtava! Tai sitten Battlestar Galactica. Mutta jos saa sanoa vain yhden, sanon X-files. Coupling on ihana myös!

Sarja, josta et pidä?

Kaikki reality-scheisset maajusseista bacheloretteihin ja idolssit sun muut. Yöök. Ja päivien viemää. Ja kaikki nämä ns. teinisarjat, Felicitysta Gleehen jne.

Lempijakso lempisarjastasi?

Tooms! s01e21 X-filesista! (Plus ”Squeeze” joka oli kai kolmas)

Lempisarjasi huonoin jakso?

Voi että. En osaa sanoa, salaliittoteoria jaksot olivat tylsimmät, mutta ne olivat kuitenkin tärkeä osa sarjasta. Joten en tiedä. Kelpaako?

Sarja, jota kaikkien pitäisi katsoa?

Hmm. Rome oli ihan tajuton. Mutta sanoisin Battlestar Galactica. Monet jättävät tämän upean sarjan näkemättä, koska luulevat sen olevan vain ja ainoastaan sci-fiä. Mutta siinä on ihan oikeasti niin tajuttoman hyvä story ja ihan tajutonta draamaa. Ja musiikki. Ah se musiikki!

Paras kohtaus koskaan?

Buffy, musikaalijakso. Aivan ehkä paras! Minäkin haluaisin joskus, jonain kauniina päivänä, aloittaa sponttaanisti laulamaan keskellä campusta. Ja sitten kaikki ovat siinä laulussa mukana ja elämä on ihanaa ja kaikki tanssivat saman koreografian mukaisesti. Kuka haluaa joinaa?

Mistä sarjasta luulit, ettet pitäisi siitä, mutta loppujen lopuksi rakastit sitä? 

Game of Thrones. Aloitin sen katsomisen Ändin ja yhden kaverin kanssa, ja kuolin tylsyyteen. En jaksanut edes katsoa loppuun. Kuitenkin kaikki kaverit sanoivat, että minun on katsottava se sarja, koska he luulevat, että voisin pitää siitä. No annoin sille toisen mahdollisuuden ja katsoin kaikki jaksot yhteen putkeen. Ihana, fantastinen, täydellinen!

Sarja johon petyit?

Walking Dead. Siis sehän on zombiesarja, eikö vain? Ja zombiet ovat mahtavia, eikö vain?  Mutta tarina on nähty ehkä tuhat kertaa aikasemmin, esim Dawn of the Dead, eikö vain? Samat roolit, samat jutut, samat tappelut ja samat konfliktit, eikö vain? Voihan kakka. Terra Nova oli toinen. Halusin puhkaista silmäni ensimmäisen jakson nähtyäni. Eikä sitten edes oteta Lostia puheeksi (eikö vain Jenny?) Lopetin katsomisen ensimmäisen tuotantokauden jälkeen, koska se oli niin outo ja epäsurrealistinen ”Ååh olen istunut neljä vuotta (tai jotain) pyörätuolissa ja nyt yhtäkkiä osaankin kävellä.. Blää blää blää” Bullshittii. (Eikö vain Jenny? Eikö, Eikö?)

Jakso, jonka olet nähnyt enemmän kun viisi kertaa?

Simpsons, se jakso missä he hankkivat Santas Little Helperin. Ehkä koska tämä jakso tulee aina telkusta, kun päätän katsoa Simpsoneita.

Lapsuutesi lempisarja?

No X-files oli yksi, ja Yön Vampyyrit ja Naarassusi. Ja ehkä Pieni Talo Preerialla :D Ja Zorro! Ööh. Tykkäsin myös siitä Hercules-sarjasta. Hitto, ton Pieni Talo Preerialla ja Herculeksen olisin voinut jättää sanomatta, noloa (jos ei joku  muu sitten tule sanomaan, että ne oli mahtavia :D) Murhasta tuli totta oli myös kiva, kuten myös Koira Haudattuna ja Columbo! (Menikö nimet oikein?:D)

Paras miesrooli

Michael J. Hall Dexterinä! Iihana!

 Paras naisrooli

Sarah Michelle Gellar Buffyna. Tai Dexterin sisko, Deborah – joka on niin ihana kun se kiroilee niin saatanasti! Haha.

Sarjaa, jota katsot salassa

Mulla ei ole mitään tällaista. Ehkä Top Model, koska paasaan aina siitä kuinka paljon vihaan reality-sarjoja. Älä kerro kenellekkään.

Favorit miniserie Paras minisarja

Mulla ei tule mieleen yhtäkään minisarjaa, jonka olisin nähnyt. Paitsi Stephen Kingin Rose Red. Minä ja mun dementia siis.

Lempisarja, joka alkoi ennen vuotta 2000

X-files ja Melrose Place. Onhan noita toki muitakin.

Paras cast?

True Blood!

Favoritkyss? Paras suudelma?

Luuletteko ihan oikeasti, että muistaisin milloin jotkin hahmot telkkarissa olisivat vaihtaneet kuolaa keskenään? Tämähän ei ole se oleellisin asia sarjoissa, jos multa kysytään…

Lempipari?

Mulder ja Scully. Tyhmä kysymys.

Ärsyttävin rooli?

Näitä on varmaankin miljoon. Mutta sanonpas kuitenkin tähän Carrie Sinkkuelämää-sarjasta ja saan tuhannen naisen vihat päälleni. Se on vaan niin nnnngggggh ärsyttävän päättämätön niitten miesten kanssa. Tai jotain.Tylsä! Niin tajuttoman tylsä! Gnaah.

Paras sitaatti

Spock: ”Live long and prosper” HAHA. No en tiedä. En ikinä muista mitään sitaatteja sarjoista. Elokuvista toki muistan. ”What we do in this life, echoes in an eternity.. ” mikä leffa? Heh. 

Sarja, jota suunnittelet katsovasi (vanha tai uusi)?

Aloitin juuri Smallvillen katsomista, iiihan alusta. Huh huh mikä urakka edessä. Ensimmäinen tuotantokausi kohta ohitse. 9 tai 10 to go!

Största OMG-ögonblick? Suurin OMG-hetki?

Omg. En muista. Battlestar Galactican loppu?

Paras piloottijakso

Californication oli kieltämättä hyvä.

Suurin tv-pakkomielle

Aikoinaan se oli Mulder…

Tämänhetkinen tv-pakkomielle

Nykyään se on kai Dexter.

Surullisin roolikuolema

Ehkä George Greyn Anatomiassa, taisin itkeä ihan hyysterisenä, kun se kuoli. True story, siis että itkin ihan hysteerisenä.

Mikä on teidän lempparisarja all time? Vastatkaa tekin ihmeessä kyselyyn, jos jaksatte, uskallatte. Saattaa sisältää kömpelöä Suomen kieltä. Et antakaa silmänne nykiä hetken, ja se menee sitten ohitse.

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.