kun vuosi vaihtui ja sellaista

Eilen pistettiin ykköset päälle ja jotkut kävelivät Saran juhliin, paitsi minä jolla kävi kerrankin hyvä tuuri ja sain kyydin. Juhliin tuli about hirveesti tuttavia ja kavereita ja meillä oli harvinaisen onnistuneet bileet. Kuvassa illan emäntä.

Ändikin oli paikalla ja harvinaisen hilpeällä tuulella.

Lisää kivaa porukkaa.

Sitten laitoimme ulkovaatteet päälle ja kävelimme Örebron Linnaan – tai siis ei sisään linnaan (höh), vaan sinne nurkille – katsomaan ilotulitteita. Melkein koko kaupunki oli paikalla. Todella mageat ilotulitteet. Olenkin missannut ne aikaisimpina vuosina, jostakin syystä (laiskuus?). Wiie hyvää uutta vuotta teillekkin! Vähän myöhässä tosin, heh.

Ja ilta päätettiin Maxissa ja sieltä aika harvinaisen aikaisin nukkumaan. Koska emme ole nuorisoa enää, kuulemma. Ihan kiva ilta tosiaan. Tänään olenkin maannut sohvalla puolikuolleena, ehkä sanonut ”en aio ikinä enää..” muutaman kerran, katsonut kolme jaksoa X-filesia, muutaman family guyn, Hangover kakkosen (ihan kiva, aika ällö välillä, se paksu on niin ihana!) ja syönyt tacosalaattia ja hillosipuleita puoli purkkia. Ja ulkona sataa lunta. Omituista. Juuri ehdin ottaa pyöräni esille ja sitten tulee lumi. Kuinka tyypillistä?

Ihanaa vuoden alkua teille kaikille! ♥

 

Yksi vastaus artikkeliiin “kun vuosi vaihtui ja sellaista

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.