Game Of Thrones

Voih. Mä vieläkin haikailen tuon Game of Thrones:in perään. Luin jostakin, että toinen tuotantokausi on tulossa. Sillä aikaa voisin lukea nuo kirjat. Niinkun mun piti lukea Sookie Stackhouse-kirjat myös. Ja Dexterit. Kai mä nyt vaan voisin kerrankin olla ihan realistinen ja todeta, etten mä  koskaan tuu niitä kirjoja lukemaan, koska noi sarjat on vaan niin kickässejä!

Vinkkinä voin vielä kehua tuota Game of Thrones sarjaa! Aivan mieletöntä menoa taas kerran HBO:lta! Oih! Pakko kattoo uudestaa ja kuolata Sean Beanin perään! On se niin ihana! Onks muita, tämän helmen jo nähneitä?

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.