Huomenta Suomi!

No ei oo aamu, tiedetään. Iltaa sitten. Suuresta yleisönpyynnöstä (kröhm, jopa sellainen mahtava viiden ihmisen porukka) olen päättänyt aloittaa kirjoittaa blogia myös suomeksi. Muutenhan mun alkuperäinen mahtava blogi löytyy täältä, mutta ruotsiksi.

No kuka mä oon? Mistä alottaisin? Mää oon Mary, tai tarkemmin sanottuna Marianne. Just niinkun se karkki. Olen kuulemma jopa saannut nimeni siitä karkista, jos ätini sepustuksiin voi uskoa. Hyvinkin voi, koska meijän mamma on aikamoinen sokerihiiri. Synnyin jääkylmänä tammikuun päivänä vuonna 1983 (joo laskekaa vaan sitä ikää…) Helsingissä. Muutama kakskyt vuotta myöhemmin muutin Ruotsiin, ensin Jööteporiin ja nyt asun sitten Öörepruussa. Juuh. Että semmoinen nopea esittely. Voisin kyllä vetää sen pidemmänkin version, mutta jos mä sen nyt vedän mulla ei oo mitään muuta kirjoitettavaa.

Mitä mä tuun sitten kirjoittamaan? No en tiedä, sen tiedän kuitenkin, ettei tästä tule mitään muotiblogia muitten joukkoon. Katselin tuossa suomen Bloglovin’ilta josko siellä olisi jotain kivoja blogeja. No ei ollu ku ne kaks hyvää (tiedostan, että ne ovat muotiblogeja myös, mut voi nää likat on ihan omaa luokkaansa ja he omistavat myös huumorintajun) ja sit kolmesataakuuskytviis muotiblogia. No hohhoijaa. Ostelenhan minäkin niitä vaatteita, mutta kuljen suurimmaksi osaksi niissä samoissa vaatteissa päivästä toiseen. Ei varmaa hirveen kivaa luettavaa: Hei tässä oli päivän kledjut ja seuraavana samat kledjut vaa eri kuvakulmasta. Nojoo se siitä.

Sen voin teille jo nyt paljastaa et mä oon nörtti. Tiedän, että se on joillekkin provosoivaa, no yhyy, kyynel. Tykkään pelata tietokone/konsolipelejä, oon leffa/sarjafriikki, teen käsitöitä, piirtelen, opiskelen systems analystiksi (en tiedä suomenkielistä nimeä) ja mun idea kivasta illasta on lautapeli-ilta kavereitteni kanssa viinilasillisen ääressä. Kyllä sitten kuitenkin tykkään myös shoppailusta, meikeistä ja ruusuilta tuoksuvista asioilta (en kyl tosiaan vaaleenpunaisesta väristä). Treenaaminen on myös aika jees juttu.

Lopuksi vielä pahoittelu mun surkeasta suomenkielestä. Yritän kirjoittaa yhdyssanat oikein, mutta fakta on se, että olen kuitenkin ruotsinkielinen (herranjestas! don’t be haiting!) ja enimmäkseen puhun ruotsia päivittäin. Tää on vaa tämmöinen ”yritän-ylläpitää-håånåa-suåmen-kieltäni”-blogi, sekä kertoa arkipäivän häppeningeistä kotiporukalle (moi mamma! en aio viettää kaikkee vapaa-aikaa täällä blogin keskuudessa! voit vaikka täältä tarkkailla, että naama on eniten kirjassa kiinni!)

Nonniin, näillä mennään. Kuivan huumorin ystävät ovat enemmän kun tervetulleita, jos et tykkää mee muualle. Täällä ollaan myös idiooteille allergisia. Kielipoliisit, älkää vaivautuko. Tiedän etten kirjoita täydellisesti, mut ainakin paremmin kuin about 50% Suomen kansasta. Muuten tykkään ihan jokaisesta ihmisestä aivan yhtä paljon. Ehkä vähän enemmän kuitenkin omasta perheestäni, mun supersalaisesta ninjasta ja mun kavereista…

Ja nyt mä lopetan tän ekan postaukseni just tähän ennenkun mä tosiaan kerron sen pitkän version mun elämästäni.

Tervetuloa Maryn ihmemaahan, ihmeblogi, jossa sarkasmi ja huumori kukoistaa. Tästä tulee kivaa!

Noniin, hyvää yötä!

4 vastausta artikkeliin “Huomenta Suomi!

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.